Thursday, April 22, 2010

HiLaNG KaWaLaN

sukar
bagiku
menilaikanmu
dalam
barismu
ada
syurga
mestikah
aku
membencikanmu
peribadimu
kupercaya
putus
asa
hilang
kawalannya
putus
asa
kitakah
puncanya..

sukar
bagimu
menilaikanku
baris
laguku
ada
makna
mestikah
kamu
mendustaiku
teman
baikmu
selamanya
putus
asa
hilang
kawalannya
putus
asa
kitakah
puncanya
putus
asa
hilang
kawalannya
putus
asa
apakah
puncanya..



p/s: lirik lagu ni ada kena mengena aku ngan member baik aku..sedih tol masa ni..
MEMAAFKAN TAPI TIDAK MUNGKIN MELUPAKAN --- taktau samada aku atau dia yang sesuai lafazkan kata2 tu.

::THANKS FOR READING::


Monday, April 19, 2010

PRoBLeM SoLViNG QuoTe




"the best place to solving a problem is in the blog"


::bleh jalan ker ayat ni..??::




eXaM MoDe

skang ni aku tgh facing exm final..
bru je lpas 1 paper..ada lg 5.
stress ng exam itu 1 kombinasi..biasalakn.huuhu
mcm2 org buat utk hilngkn stress ni..klu aku, g basuh kaen je..huhu.plek ker??
sbabnyer..aku suka bau sabun yg aku guna 2..macm aroma terapi plak ::ngee::

ni je aku nk tulis, semntra tggu turn nk guna tmpat bsuh kaen..skang pnuh der.
lg bnyk aku tulis lg byk yg merapu ;)



HaNDSeT iDaMaNKu-XPERIA X10


Sony Ericsson XPERIA X10.. than calar, elegan dan bergaya..huhu.
dipacu menggunakan pemproses Qualcomm Snapdragob 1GHz.
mempunyai memori binaan dalam satu gigabit (GB) dengan sokongan kad memori microSD sehingga 16GB.
dilengkapi layar sesentuh TFT bersaiz empat inci dengan permukaan tahan calar.
kamera 8.1 megapiksel dengan sokongan keupayaan pemfokusan digital 16 kali, pemfokusan auto, rakaman video dan penstabil imej.
guna teknologi Sony Ericsson Timescape dan Sony Ericsson Mediascape.
semuanye menepati citarasa..dan hargany RM2,799 <------ ;(

Monday, April 5, 2010

'TBoLaH a.k.a Cuai'

antara scene tak tahu buat dgn cuai..aku lebih suka tak tahu buat. knape?? krana setelah menyedari kecuaian itu maka perasaan kecewa, frust itu amtlah menyakitkan.
rentetan drpada peristiwa test tadi membuatkn petang ni aku rasa kecewa amat, ya..krana skali lg aku x mampu nk buat yg terbaik dlm bnda yg spatutnya aku boleh buat..aku kecundang dengan sikap 'tbolah'ku ini

next time, aku perlu lbih hati2 dan teliti..x kira lah bnda penting ke x penting.




Saturday, April 3, 2010

PeRKaTaaN BoLeH MeNJaDi SeTaJaM PiSau


Dapatkan Mesej Bergambar di Sini

CaN'T FoCuS


huargggggggh..
aku betol2 xleh fokus 2 3 hari ni..dont know why..??
test esok lusa dh, byk bnda lg x stdy.
tp rajin plak nk menulis kt blog ni.
dlu bukn main mlas lg nk post somethin kt blog, hnya buat akaun semata2.
or maybe dlu aku kering idea n segan klu org bace coretan aku..skrg?? sama je kottt







CaHaYa LaMPu feat TiDuR


Tidur ialah keadaan rehat badan semula jadi. tidur dalam keadaan gelap membolehkn badan menghasilkan hormon melantonin, salah satu hormon yang mampu memerangi dan mencegah pelbagai penyakit termasuk kanser payudara dan kanser prostat. Sebaliknya, tidur dengan lampu menyala di malam hari - sekecil manapun sinarnya menyebabkan penghasilan hormon melantonin terhenti.



p/s: nasib baik slama ni ku tidur tutup lmpu. jimat eletrik + tingkatkn kesihtan..huhu