Saturday, November 6, 2010

NaK BuaT CaMNe DaH TaK BLeH TiDo

stress rasa..nak tido tapi tak ngantuk..
itulah fenomena yang berlaku pada aku 2 3 hari ni..takleh tido malam walaupun dah puas coba pejam mata, coba guling2.
ntah ape sebabnye aku jadi macam ni..kalo ikutkan esok takde OSPE, memang aku akan berpoya2 sepanjang malam.hahahh
tapi tu lah, tabiat baru ni buat aku rasa geram pada diri sendiri..mata celik tapi hati tak celik untuk study..dan study.
patutnye dikesempatan ni lah aku patut rebut peluang..masalahnye, diri ni..diri ni takde mood study plus malas plus blur2 ape yang kena study =D
kalo pagi esok bleh berjaga takpe, ni tidak lepas subuh barulah rasa kelopak mata ni memberat.
haduhhhhhh..susahnye

tips dari member aku nak suh tido,
bilang semut kat dinding..or
dengar muzik meditasi, yang sayup2 tu..

nak taknak try jela..

1 comment:

fatiehah asmui said...

aku xleh tdooooo gkkk..T.T