Monday, September 19, 2011

Cream Puff Terdesak

Pagi ni mendung sangat. Mungkin nak hujan dengan lebatnya kejap lagi. Bila cuaca begini, kalau sambung tidur memang syok. Tapi pagi ni aku nak update blog. Sekarang ni jarang sangat aku update. Dah macam tak bertuan pula blog ni.
Nak kongsi sikit 1 resepi mudah ni. Aku baru je buat semalam yang lepas. Sebab terdesak nak makan sangat, kat kampung takde jual waktu2 tu, maka aku bergelar chef kejap.
Bukan masak apa pun, buat cream puff je. Ikut resepi dari blog Kak Siti.Senang dan sedap.
Pertama kali buat dah menjadi, sedap pula tu. Adik2 aku yang cakaplah =D

 Sedikit sebanyak rupa paras cream puff aku
 
Itu aje..Choww dulu!

4 comments:

Shaherah said...

wah.. ni feveret shera.. hehe ^_^

cokelat comel said...

nk sket :)

miss nimnim said...

nak try gak..hehehe

Hafzan Sarah said...

@Shaherah sama lah feveret kita..heheh
@cokelat comel hehee..abis daa
@miss nimnim sila la nim..mudah je