Wednesday, January 2, 2013

Menambah Duit Dengan Menjawab Survey

Assalamualaikum..


Aku berharap ada yang merasa teruja melihat jumlah duit yang masuk ke akaun paypal aku. hehe
Maaf ya, aku bukan hendak menunjuk-nunjuk tapi mahu memberi semangat kepada yang lain.
Duit tersebut adalah hasil dari aku menjawab kaji selidik (survey) di my.ipanelonline.com.

Bagaimana hendak dapat duit seperti itu?
Mudah sahaja, kita hanya perlu mendaftarkan diri terlebih dahulu (mahu senang klik SINI).
Pendaftaran adalah percuma, setelah selesai mendaftar anda bolehlah mula menjawab kaji selidik. Setiap kaji selidik yang berjaya dijawab akan diberi mata ganjaran. Dengan mata ganjaran itu kita boleh menukarnya dengan duit (menebus).
Contoh kaji selidik,

683 mata ganjaran apabila ditukar kepada wang ringgit, bersamaan dengan RM 6.83. Berbaloi juga kan

Proses pembayaran ipanelonline ada beberapa cara,

Aku guna paypal sahaja, bagi aku cara itu paling mudah lagipun aku tiada akaun lain seperti di dalam gambar atas. Pengalaman aku meggunakan paypal mengambil masa 2 3 hari sahaja untuk proses tersebut.

Aku sudah, anda bila lagi?? Apa salahnya sambil melayari internet luangkan sedikit masa untuk menjana duit.
Selamat maju jaya :)

4 comments:

Syazwan Che Deraman said...

tak pernah dengar pulak filem kutipan paling rendah tu.
rendah gila.
kesian.

ouh..pasal tu.
memang mula mula macam tu.
nanti dia akan okey balik.

sorry lupa nak bagitahu. and thanks, wan pun baru teringat nak bagitahu.

sara pedrosa said...

terima kasih wan,
lepas tunggu lama sikit memang menjadi seperti yg wan tunjuk :)

Anonymous said...

Make up to RM50+ a day on EnSurvey by answering quick surveys! http://www.ensurvey.com/?referral_id=5248

Anonymous said...

IPANELONLINE MALAYSIA !!

JAWAB SURVEYS DAN DIBAYAR...
DAFTAR PERCUMA !

http://my.ipanelonline.com/register?inviter_id=904480