Friday, January 16, 2015

Review membeli belah di toclothesshop.com

Baru-baru ini kawan aku telah merperkenalkan sebuah website yang menjual pakaian wanita dengan harga yang sangat murah. Bagi korang yang rasa nak menjual pakaian boleh la membeli kat sini, walaupun beli sehelai harga sangat murah.

Cer bandingkan harga mana lagi murah, gambar kiri yg dekat website tersebut, yang kanan pula adalah harga daripada penjual di facebook.
|klik untuk tumbesaran|
Walaupun harga tu tersangat lah murah, tp aku masih ragu-ragu samada web itu boleh dipercayai ke tak.

**Update pada tahun 2015
ALAMAK TAK BELI LAGI LA 

2 comments:

Adibah Hanun said...

I pernah shopping dkt sini.

Jey said...

@Adibah Hanun

barang ok tak??
pengalman awk dpt menambah keyakinan sy dan kawan2.. huu