Thursday, May 24, 2012

Tolonglah muncul dimataku..

Selamat pagi semua..
Pagi ni rasa macam taktau nak start keje dari mana
Alih-alih aku buka blog dulu..lama dah tak update rasanya.

Sehari dua ni aku tak ingat letak satu benda ni..senang cerita hilanglah.
Kat ofis aku cari, kat rumah cari tapi tak jumpa-jumpa jugak.
Heran aku..neves pun ada sebab benda tu adalah yang bos aku kasi, skru driver yang smart punya. Dah la tu satu-satunya skru driver yang aku ada untuk buka alat yang aku guna sekarang ni.
Dulu aku penah hilangkan pendrive yang dia kasi gak, tercicir kat mana ntah.
Nanti kena cop muka hilangkan barang kan plak. hAdoiii

Bab-bab pemberian orang ni aku jaga betul.
Tak kiralah mahal ke murah kecik ke besar.
Pantang aku tengok jenis orang yang tak menghargai pemberian orang ni. Sama jugak lah konsepnya macam orang yang tak reti bersyukur.
Contoh terdekat ialah spesis orang yang makan membazir..Rezeki Allah bagi dia buat sambil lewa ja..Ye dak

Gambar cilok dari google, tapi yang aku punya memang sebijik macam ni. Kalo jumpa tolong bagi balik
Apa perasaan kau kalau kau beri benda kat orang, orang tu senang-senang je buat tak endah takpun buang terus??

Sekian.


~Harap kau muncul lah segera!

2 comments:

[sutera kasih] said...

sedih la kalo kita bg brg kt org tp xdhargai huhu


p/s: boleh, copy saja :)

sara pedrosa said...

@[sutera kasih] itu la..sy taknak tergolong dalam kategori tu..huhu