Wednesday, September 19, 2012

berjinak-jinak dengan says.my

Says.my sememangnya telah lama popular dikalangan rakan-rakan lain. Kecuali aku yang baru nak bergiat aktif dengan says.my ini.
Buat pengetahuan bagi yang belum tahu, says.my serupa sebijik sama dengan churp churp, bezanya adalah dari segi kadar bayaran. Dimana churp churp meletakkan kadar setiap iklan adalah 20 sen per klik, manakala says.my kekadang ada yang lebih dari 20 sen per klik. Sudah tentu lebih menguntungkan kan.

Pada mulanya aku anggap benda main klik-klik tu melecehkan. Bak kata pepatah tak cuba tak tahu, jadi apabila dah mencuba memang masyukkk. biarpun nampak nilai 20 sen macam sikit kan, tapi jika 10 orang klik sehari dah dapat rm2, kali 5 hri dapat rm10. Itu baru kiraan 10, kalau 100? 1000? congak la sendiri..he hee.

Setelah aku makin rancak nak promosikan iklan says.my semenjak dua ni, maka dapatlah aku kumpul seperti nilai yang tertera dibawah.


Sikit saja kan, nak cash out pun tak lepas. Tapi berbaloi juga la sambil online FB sambil tambah income.  Selain FB kempen-kempen says.my boleh juga kita war-warkan melalui twitter, email or blog ke.

Daftar says.my

Lepas dah daftar terus boleh promosi kan kempen-kempen says.my. 

3 comments:

CIK TOM said...

xlama lg blh cashout..insyaAllah..

NUR said...

Wah.. Blm pernah cuba pun lg

sara pedrosa said...

@CIK TOM insyaAllah ciktom..

@NUR boleh cuba..manetau rezeki melimpah dengn says.my :D