Wednesday, October 5, 2011

Nak Fixie Satu!!

Bosan adik-adik aku ni. Beli la fixie, beli la 1. Namun apakan daya, kakakmu ini seorang penganggur. Poket kering. Habuk pun tarak. Kalau aku kaya aku beli dah sorang sbijik. 4 orang adik, 4 bijik aku kasi. NAHH hamik mung!

Basikal Fixie or omputehnya Fixie Bike (fixed-wheel bicycle) memang dah jadi kegilaan bebudak skrang ni. Kat kampung aku ni merata-riti orang duk kayuh petang-petang.
Ape yang bestnya adik oii, basikal tadak brake, warna pun striking..menyakitkan mata aje. Lagipun trend nak habis dah ~alasan.Muahaha
Jangan marah ya dengan ayat kat atas, aku tau rata2 suka fixie ni sebab design nya yg cool n warna-warni gituu. Best pun best naik. Yang ada brake pun ada. Harga pun boleh tahan.


  Tp bila takde 4 5 ratus mana ko mampu

10 comments:

Kumbang Jingga said...

hehehe fixie takde brake ..bahaya dowh

tricksrex said...

aha
rasanya baek labur duit beli beskal yang terjamin sket

IMANSHAH said...

ingat fixie ni Mcdonalds

Liza @ Adzriel AB said...

tampal gambor kat dinding je le dulu. pembakar semangat..he..he..

Hafzan Sarah said...

@Kumbang Jingga boleh brake guna kaki..hehe

Hafzan Sarah said...

@tricksrex beli basikal jepun ke..cantekk!
hehe

Hafzan Sarah said...

@IMANSHAH McD? hehe

Hafzan Sarah said...

@Liza @ Adzriel AB haha..terbakar semngt dia kak..

sarah mohamad said...

tak suka fixie ni, sebab membahayakan. :)

Hafzan Sarah said...

@sarah mohamad haah..hati2 sket kalau nk bawa