Saturday, December 17, 2011

Impian Termakbul

Tak sangka betul rezeki kali ni. Termakbul juga keinginan aku. 
Semalam baru aku post entri Nak Lagi Bubur Asyura
Alih-alih petang tadi jiran sebelah rumah datang bagi bubur asyura.
Budak kecik yang aku panggil Na datang ketuk pintu, terus bagi mende ni.
Tak sempat nak cakap terima kasih dia dah pecut pergi. aishh laju betul..

Ke jiran aku ada baca blog ni.  Kesian kot tengok entri aku macam orang kempunan. Maka dimasaknya satu kawah bubur asyura. hehe
Bubur asyura diorang buat ni sangat sedap. Satu famili aku habis duk puji2.
Thank you Allah diatas nikmat ini.

4 comments:

SnoW cRysTaL said...

Nak jugak!!rindu la bubur asyura klate..hehe

sara pedrosa said...

@SnoW cRysTaL ang mai sini, aku wat special untuk ang..haha

Anak Wak Mail said...

pernah makan sekali je bubur asyura ni..tak suka sangat..hihi

sara pedrosa said...

@Anak Wak Mail lain selera kita ye..hehe