Friday, March 2, 2012

Buffered earning dari nuffnang buat aku semangat

Rasanya inilah pertama kalinya aku post entri mengenai nuffnang setelah sekian lama aku berblogging.
Patutlah aku punya duit nuffnang tak brape masyuk2 sebab tak hiraukan nuffnang sangat.

Betul lah kot kata orang, bila kita jarang update blog rajin pula iklan buffered earning memunculkan diri.
Bukti terdekat adalah aku, memang bila aku update acap kali langsung tak ada buffered earning, tapi bila aku update sekali dua pula sebulan..ADA.
Hairan juga ya, sepatutnya time update acap kali la patut ada sebab bila trafik tinggi ramai orang tengok iklan tu.
Ataupun nuffnang saja perasan kedekut, bila trafik tinggi tak letak sebab takut nanti kena bayar lebih..
haha gurau okey..pihak nuffnang sila jangan marah :)


satu pun jadilah..Terima kasih banyak-banyak Nuffnang!

No comments: