Friday, March 2, 2012

Takde Awek Yang Tak Suka Lelaki Romantis

Entri ini ditulis setelah mendapati tahap kecemburuan aku muncul mendadak apabila salah seorang daripada housemate aku mendapat 3 kuntum mawar merah, sebiji kek cappucino yang kiut dan sebuah mug yang tertulis perkataan 'cinta kita akan semakin mekar seiring dengan masa'. Itu semua adalah hadiah yang diterimanya daripada seorang lelaki.
Woaaaa! sape tak jelees
Pasti mana-mana perempuan yang berdepan dengan situasi ni akan merasa cemburu dan akan berkeinginan untuk perolehi semua itu. Walhal perempuan yang punya pakwe pasti akan membanding-bandingkan sifat pakwenya dengan lelaki itu.

Mungkin tip ini sesuai untuk lelaki di luar sana,
Tak hensem tak apa asalkan romantis..memang boleh buat perempuan cair der.hehe
Oh ya, romantis bukan terhad pada bagi benda je...

2 comments:

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

aduhh untungnya ur fren tuuu =D
mesti bunga2 ja dia rasa kan.hehe

sara pedrosa said...

@SyAfaWaNi ??? yup..bunga2 kot..huhu
now everyone in the house jeles sama dia