Saturday, March 3, 2012

View blog guna internet explorer tak cantik

Bila guna browser mozilla firefox, tak ada masalah view blog ni.. layout memang tersusun cam biasa. Lepas tu aku beralih pula guna google chrome selepas mozilla selalu mintak update version, bila tak update mesti selalu hang..stress jadinya.
So view blog ni guna chrome, OK.
Pastu bila try guna internet explorer 9 pula, timbul masalah..habis lari layout terutama tempat yang letak scroll bar. Petak-petak yang ada bloglist jadi bertindan tulisan-tulisannya.

Jadi kepada pembaca semua anda disarankan untuk view blog sara pedrosa ni guna mozilla atau chrome ya :)

2 comments:

Lea Isnawi said...

dah lama x guna ie
lembap

sara pedrosa said...

@Lea Isnawi ni pun guna sebab trpaksa..huhu