Tuesday, March 22, 2011

Mana Nak Beli Tetikus ni?

Menarik,bermanfaat dan practicable.
Teringin nak memiliki salah satu dari tetikus ni.

Yang ni best, pakai kat jari. Tak perlu pegang-pegang dan letak-letak. Klik guna ibu jari. Mudah kan.
Tetikus ni guna sensor optik untuk mengesan dan kawal kedudukan cursor.

  Compact design, punya lebih dari satu fungsi iaitu Numeric Keypad dan Optical Mouse
Memang innovatif!

Rasa-rasa kalau mouse tu kotor sangat boleh dibasuh dan sabun sekali. Design kalis air ni memang sesuai bagi mereka yang selalu tumpahkan air ke, atau yang sangat pentingkan kebersihan.

18 comments:

adol ihsan said...

salam..

terbaik la ..
cursor akan mudah menjalar kemana2..
haha ..

Hafzan Sarah said...

waalaikumussalam adol..

haha betol tu.

♀ syera teli ♀ said...

wah , mudah mudah (;

Hafzan Sarah said...

syera,
mudah n osem kan

azwandengkil said...

Kat Lowyatt takde ke?
Jom baca Bangla + Indon = Malaysia? Klik sini

Qamarul said...

haha saye pakai mouse 8 hengget jer..

Hafzan Sarah said...

azwandengkil:
lowayatt? tak penah try ag g masuk sane..hehee

Hafzan Sarah said...

Qamarul:
hehee..jimat tu

simpangSIUR said...

aku nk tikus betol baru best.. haha
tambah2 lagi kalu tikus modok :)

Hafzan Sarah said...

simpangSIUR,

haha..terbaik lah..nt duk main kejar2 je ngan tikus time nk guna.haha

dunia maiza said...

bole beli kat blakang umah i haha...gurau je janagn marah ye..best la klu dapat camtu,senang ..hehe

Hafzan Sarah said...

dunia maiza,

mesti kat blkg rumah awk mcam2 ada kan..haha.
best memang best

P0polita said...

wow.. kalis air pun ade?

Hafzan Sarah said...

@P0polita

rajin betol lah awk komen..hehe..thanks byak2

ezuany said...

nak jugak a mouse cam ney...suka a..hihihi

Hafzan Sarah said...

@ezuany

canggih kan..sape tak suka.hehee

Wen said...

hahha canggih betul la. suka suka. tuan belog buat la GA then bg adiah Mouse tu, then kasik sy menang hahahaha


*Guwaw je*

Anonymous said...

Terbaik...