Monday, March 21, 2011

Jawab Soalan Ini

Cuba teka apa yang ada dalam kotak tu??


Klu: gigit tak patah, bentuk bulat
Selamat mencuba..terbuka sepanjang masa.

Opkos yang jawab dengan tepat dan cepat dapat ganjaran.

24 comments:

touya said...

Ada hati dan perasaan ...eh apa yang aku merepek nie ?

dean said...

kertas

Hafzan Sarah said...

touya, dean:
dua2 salah..haha..cuba lagi

Sam Posmen said...

kosong. tak ada apa-apa.

benda bulat dari hukumnya kalau di gigit, di ketuk, di lenyek, dikisar or whatever tak akan PATAH. cuma retak, rapuh, kenyal...bla...blaa...

PATAH hanya pada rod atau bar. ermm. betul tak? :)

Hafzan Sarah said...

penerangan sam lebih pada bnda yg berbentuk sfera kott.kan?
benda dalam tu bulat/round shape.hehe

jwapan salah ye..dlm tu memang ada 'sesuatu'.

p/s: yg lain take note komen ni

Pakcoh said...

ade getah bulat je tu.. getah bulat putus tak patah kalo gigit.

Hafzan Sarah said...

salah la pakcoh.hehe

우미양 said...

cincin ?

우미양 said...

bole jwb byk kali ke tak?? ahaha!!

Hafzan Sarah said...

cincin?salah2..cuba lg..hehe.
jawab la byk2 kali sampai betul pun boleh.

IMANSHAH said...

duit syiling kot

Afifah said...

saya jawab gelang tangan..

Hafzan Sarah said...

IMANSHAH,
err..betul lah.

Hafzan Sarah said...

Afifah,
salah.jawapan dh ada kt atas..hehe

IMANSHAH said...

nak bg apa hadiah nih?? wahaha

Hafzan Sarah said...

hadiahnya adalh sekeping potret.

sy dengan berbesar hatinya nak sketch potret cikgu, atau sape2 yg cikgu pilih.
bg link pic or anto kat emel sy sara_pedrosa@yahoo.com
jgn lupa kasi yg jelas dan paling hensem :D

P0polita said...

hahaa... jwpan bagi entry ni ade kat latest entry tu kan? weeee~~

Hafzan Sarah said...

P0polita,

yup!hehe

IMANSHAH said...

wah..menarik tu..nanti ea..

nelly said...

Brush tudung ,,
i mean , pin tudung .
sebab selalu taruk .hahaha

Ikhwan said...

telor?

relevan said...

Guli..

K2r~90 said...

ooo gelang upenyew

Hafzan Sarah said...

kawan-kawan,
jawapan dah ada, duit syiling jawapannya..Imanshah yg jawab. :)