Monday, March 28, 2011

Mendaftar Di apesal.com - Traffic Aku Berganda

Buat pengetahuan anda semua, aku baru je mendaftar di apesal.com
Biasala..aku bab-bab macam ni agak ketinggalan sikit dari orang yang dah maju 2 3 tapak.
Alhamdulillah, blog aku diterima. Bukan apa, ada blog kawan-kawan yang dirijek..kecewa juga kalo jadi macamtu. Mungkin tidak memenuhi syarat-syarat yang ditetapkan.


Walaupun baru je daftar harini, dan aku baru post dua link entri aku kat sana, apesal.com memang tidak mengecewakan.
Traffic yang aku dapat berganda daripada biasa. Traffic meningkat, siapa tak suka kan..

Aku cadangkan rakan-rakan blogger lain pun patut mencuba daftar di sana.
Ini merupakan salah satu cara untuk meningkatkan traffic ke blog anda. Boleh terjah laman tersebut untuk info selanjutnya.
Konpem tidak menyesal.

p/s: Traffic aku berganda takde la sampai beribu-ribu..hoho..takleh lawan otai lah.
Tapi better meningkat dari menurun kan.

14 comments:

adol ihsan said...

Salam :

Macam menarik aje apesal.com nie ..

:)

Hafzan Sarah said...

memang menarik..silalah cuba adol :)

Adzriel AB said...

wah... tak sangka akak pengomen no 1 kat sini... alamak! segan lak coz bukan hari2 ke sini.

akmal said...

suka gak bc blog dari apesal neh.

Hafzan Sarah said...

akak kan rajin komen..hehe

Hafzan Sarah said...

@akmal

setuju2..banyak pilihan menarik kan

Firdaus Kasim said...

mmg terbaik.. apesal.com adalah penyumbang utama traffic ke blog sy

shameel Iskandar said...

sy nak try juga lh apesal.com ni. Trima kasih ats perkongsian info

Hafzan Sarah said...

@Firdaus Kasim

kat blog ni, kedua terbaik..hehe.
tp nak maintain exchange ratio kt apesal.com tu yg susah sket.

Hafzan Sarah said...

@shameel Iskandar

sama-sama..selamat mencuba..heehe

Gnie@SimplyStyle said...

menarik ni...nak pegi daftar jugaklah =)

Hafzan Sarah said...

@Gnie@SimplyStyle

silakan-silakan :D

p@kcikLie / mamadiana said...

ya apsal.com memang penyumbang traffik masa kini...jika tidak mana mgkn sy ke sini...salam kenal dari kami

http://mamadianasajacarpasal.blogspot.com

http://villakejora.blogspot.com

silakan singgah.

Hafzan Sarah said...

@p@kcikLie / mamadiana terima kasih sudi singgah..
salam kenal jugak =)