Monday, March 14, 2011

GiveAway Aliesha Kirana Makngah Auni!

Assalammualaikum semua!
Hari ni aku join G.A dari blog  Aliesha Kirana
Jom semua pakat join.
Nak tau syarat-syarat dan hadiah boleh jenguk blog tu.
Tarikh tutup 23/03/11 ni.
Pantun khas buat Auni dan makngahnya:
Anak kecil berketawa riang
Tersenyum manis lagi menawan
Auni cahaya tak kira malam dan siang
Penawar buat makngahnya dan kawan
~senyum :)

4 comments:

Adzriel AB said...

comeynya..

tag tudung tu akak cadangkan hafzan ambil gambar dari belakang atau tepi pun ok je.. syarat dia tudung je.. bukan wajah. ok ke idea ni?

Hafzan Sarah said...

cantekk idea tu..thanks akak!!hehe.

Adzriel AB said...

my dear.. cantik lah header baru . jeles akak. ketandusan idea nak buat header cantik.

Hafzan Sarah said...

haha..jgn jeles2..thanks akak :)
main hentam je tu