Wednesday, April 6, 2011

Alamak! Entry dia ni memang best!

Dikesibukan yang melanda diri sekarang ni, aku ingin mengambil kesempatan dengan menyertai segmen yang dianjurkan oleh kak Liza..Sila klik banner kat bawah ni jika anda berminat untuk join sama :)


Jadi di bawah ni senarai entri best yang aku nak kongsikan. Sebenarnya banyak lagi entri best dari blog kawan2 yang aku baca, tapi sebab ingat2 lupa maka aku letak je mana yang aku nampak dulu.

  1. Wanita Segala-galanya Dari Isi Dunia [Biru Malam]
  2. Cinta: Perlukah Diberi Peluang Kedua? [Dunia Sebelah Zara] 
  3. Blog aku, ikut suka hati aku. [Touya Karuma]

16 comments:

Bro Azqar said...

Waaahh terharunya.. :) thanks
waahh.. terharunya kenape suke?

Liza @ Adzriel AB said...

my dear.. link yg kedua tak dpt le

IMANSHAH said...

nanti blog kita juga tulung promote ye..wahaha

Hafzan Sarah said...

@Bro Azqar

hehe..sama2.
suke sbb apa yg saudara tulis tu benar2 belake.
3-ta tu anugerah terindah dunia, impaknya besar sekali..musibah pula bakal berganda :)

Hafzan Sarah said...

@Liza @ Adzriel AB

dah baiki dah..huhu sori2 :)

Hafzan Sarah said...

@IMANSHAH

beres cikgu..bia meletoppp Hok Sengoti

hehee

adol ihsan said...

Salam :

saya punye laman takde ke? Hahaha..


:)

Hafzan Sarah said...

@adol ihsan

next time adol ada..hahaa

Liza @ Adzriel AB said...

ok... cantik. dah dpt baca. paling lewat review esok. dah lewat petang ni kena layan anak2 lebih. he..he.. TQ dear..

Hafzan Sarah said...

@Liza @ Adzriel AB

sama2..susah2 je wat review..hehe
n makaceh jugak akak :D

Liza @ Adzriel AB said...

tak pe...dah janjinya mcm tu. maaflah lambat.. baru aje siap.

http://adzriel.blogspot.com/2011/04/wanita-cinta-dan-rasa-hati.html

CIK TOM said...

cik tom dtg jenguk dr blog kak liza.hehe :)

Hafzan Sarah said...

@Liza @ Adzriel AB

nak p terjahh sekarang jugak!!

Hafzan Sarah said...

@CIK TOM

makaceh cik tom..
salam perkenalan :)

♛ LORD ZARA 札拉 ♛ said...

Baru dapat trace.

Thanks dear!

Hafzan Sarah said...

@♛ LORD ZARA 札拉 ♛ sama2..hehee.