Sunday, April 3, 2011

Lelaki Dah Reti Muncung Mulut

 

Dah jadi fenomena muda-mudi sekarang ni bergambar dengan memuncungkan mulut. Majoriti yang aku selalu tengok perempuan lah. Apa motif entah buat macamtu. Kepuasan diri sendiri??
Evolusi terbaru, sekarang ni lelaki tidak ketinggalan juga nak bercamwhore seperti tu. bajet kiut ah? seksi? uwekkk.
Ingat perempuan akan terpikat? hahaa..at least diorang akan cakap geli gelemen ada la.


So, berhentilah beraksi macam tu. Perempuan pun sama. Sangat-sangat tak sesuai tahu.


p/s: Minat untuk ke blog mereka seperti tu dah menurun :(

9 comments:

fatehah noorani said...

muncung2 ni sensitif wei, ade yang marah kang xD

lea said...

betul2...muncung2 tu sensitip..terasa die kalo bace..haha

Hafzan Sarah said...

@fatehah noorani
@lea

sape yg korang maksudkan ni??muahahahahaha
erkk..salah ke benda yg aku cakap ni

fatehah noorani said...

silap2 nanti ade entry pasal ko kat blog dia pulak~ ahahaha bagus gak, famous tak pepasal :P

Liza @ Adzriel AB said...

kalau menurun, rehat-rehat dulu. nanti datang balik. biasalah tu. jgn lupa akak sudahla.

Hafzan Sarah said...

@fatehah noorani

ahaa..takutnya aku, nak jd femes.

benda ni general je..aku tak specific kan pd sesape..
sape mkn cili terasa la pedas..
tak mo lah gaduh2

Hafzan Sarah said...

@Liza @ Adzriel AB

huhu..baik akak!!

KasihPena said...

pergh, fasal amik gambar dgn muncung2 mulut segala, cik KP xmo amik port sbb malu ah duk bt cenggitu...kang muncung btul2, sogan la den, x doket mak mentuo kat den kang..haha

Hafzan Sarah said...

@KasihPena

hahahaha..
betol2 :D