Monday, April 4, 2011

Enjoy Dulu

Ada beberapa perkara yang perlu disiapkan dalam masa terdekat ni:

1. Test subjek Dr.Aref - esok
2. Report QA - ahad ni hantar
3. Draf Thesis - ahad ni jugak hantar

Banyaknya..silap diri juga selalu bertangguh. Bila banyak macam ni mula la serabut. Last-last buka novel. Cantek punya perangai!
Baru je khatam novel One Day You’ll Be Mine. Bestt!! tak sabar tunggu episod 21.
Novel tu novel melayu walaupun tajuknya omputeh. Pengarangnya, Inawza (azwani??) memang pandai betul olah idea..saspen abis la sesetengah part tu. Quotes best-best pun banyak dalam cerita tu.
Walaupun aku tak berkenan sangat bahasa tulisannya yang merojakkan melayu+omputeh (Yelakan NOVEL MELAYU seeloknya martabatkanlah bahasa melayu) tapi cerita tu still lagi mantap! Bahasa omputehnya jugak bukan calang-calang beb
 
Cerita ini disarankan untuk peminat novel :)

19 comments:

Liza @ Adzriel AB said...

akak tolong report QA nak?? akak ex QA under data analysis. mesti busy ni.

lea said...

kytrg nect week antar draft thesis

Nobita Sensei said...

baca novel dulu pun takpe, thesis tu belakang hari baru buat..hehe.

Hafzan Sarah said...

@Liza @ Adzriel AB

woww akak..baiknya :)
kecil tapak tgn padang bola sy tadahkn..hehehe

Hafzan Sarah said...

@lea

gambatae lea!!

Hafzan Sarah said...

@Nobita Sensei

haha..hancuss la i nt

Hanis Azla said...

mcm best aje.. boleh cari novel tu nnt.. Salam kenal yer..

Liza @ Adzriel AB said...

ho..ho...meh sini cepat..

Qamarul said...

kalau saye bace blog je bleh x? hahaha

Hafzan Sarah said...

@Hanis Azla

salam kenal jugak
awk klik je link tu kalo nak baca :)

Hafzan Sarah said...

@Qamarul

suka hati awk la..hahaa :p

aqish basir said...

oke,qis akan cri novel tu
hantu novel jugak eh.sama lahhuhu

kalo ada benda nak kene siapkan,better habis kan dulu baru buat keje lain

Hafzan Sarah said...

@aqish basir

huhu..thanks aqish :)

republik n9 said...

gua minggu ni hantar proposal project hu3... oghang pempuan memang suke tangguh2 keje ek? ha3

Hafzan Sarah said...

@republik n9

huikk!!
kontroversi betul soalan..
org laki memang la kan.haha

iekasub said...

saya pon ade 3 lagi esaimen nak kena hantar =_=''

btw, one day u'll be mine tu macam best!

Hafzan Sarah said...

@iekasub

huhuu..fighting!! :D

IMANSHAH said...

wah rajin nya..biasalah, cg dulu pun macam tu kerja bertangguh..tapi jgn selalu amalkan

Hafzan Sarah said...

@IMANSHAH

huhu..makaceh cikgu :)