Wednesday, June 20, 2012

NIKON GIVEAWAY By Ieqah Blog Gajah

Assalamualaikum..

dah lama giler aku tak join give away.. Latest give away yang aku join adalah GiveAway Aliesha Kirana Makngah Auni! pada bulan 3 tahun lepas. 
Benda-benda camni sebenarnya aku tak minat sangat dan ada je sifat malas bila nak buat entri give away tu. semangat nak support member blogger pun takde. parah betolll

Tapi kali ni give away anjuran Belog Ieqah Si Gajah buat aku tertarik nak join.
Sebabnya,
hadiah utama dia tu menarik sangat, MINI DSLR NIKON PENDRIVE 8GB.
sebagai syarat, aku lengkapkan slogan ni:
Saya join Nikon GiveAway by Ieqah Blog Gajah kerana saya berkenan sangat dengan mini dslr nikon pendrive 8gb tu. smart dan cun. Tak ada dslr yang betul pun jadi la asalkan dapat yang mini ni

Sesape yang nak join boleh klik banner atas tu. Taknak join pun takpe, kurang sikit persaingan aku..hehe

Sekian.


2 comments:

ikaa said...

hye, oely sebab sy bosan xtw nk wat ape, so saya cadang nk BW rakan2 yg join GA blog gajah

Semoga berjaya :)

Ikhlas dr pserta GA yg sama :-

http://bakul2011.blogspot.com/2012/06/nikon-giveaway-by-ieqah-blog-gajah.html

IEQAH said...

Thankssss join GA ni yunk ^^