Tuesday, February 15, 2011

CONTEST : BERAPA JUMLAH KAMBING

Member aku Cik Fatehah Noorani telah tag aku untuk join contest.
Terima kasih lah ya.
Untuk tidak menghampakan ko, aku join. :D

Kawan-kawan lain yang nak join boleh terjah situ untuk baca syarat-syarat dan sebagainya.
Hadiahnya wang tunai RM 50.
Contest ni cuma kira bilangan kambing, letak link  pastu tag 3 orang members 
[Mangsa aku: aiman rashidd at aimanrashidd, azwandengkil at Catatan dari Dengkil
aliesha kirana at *~Citra Hati Aliesha Kirana~*] tiada paksaan okehh.

Jawapan aku: 15 EKOR KAMBING

11 comments:

aiman rashidd said...

thanks tagged ok . ni nak masuk sekali nih :) thanks sarah :p

azwandengkil said...

16 ekor..

Hafzan Sarah said...

aiman,

u're welkam :)

azwandengkil,

kita tgk sape yang kena :)

fatehah noorani said...

good luck kira kambing.. ehehe~

tungkaran hati.blogspot said...

terima kaseh kerana kesudian melawati blog saya...! saya tak pandai mengira tapi pandai senyum kambing je!

Hafzan Sarah said...

uteh,

u too..wahaha.

tungkaran hati,

sama2.
senyum itu sedekah..senyum kambing pun jadik la :big smile: :)

aqish basir said...

mak haiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
macam mana boleh kira? qis tak nampak pape kot huhu
all the best!

mga2 jawapan 15!

Hafzan Sarah said...

aqish basir,

thanks :)
kira main tembak jugak ni. he he

aliesha kirana said...

aaa..susahnya nk kiraa!! hahahaah..pepun thanks tag AK..nnti rjin AK buat eh..adeh berpinar mata tgk kambing tu..ahahah~

Admin said...

tenkiu sebab join.. nnt apa2 akan diupdate.. gud luck eh :)

Hafzan Sarah said...

AK, Admin,
sama-sama :)