Wednesday, February 16, 2011

25 Random Things About Me

Aku di tag lagi, kali ni oleh Cik Fatiehah Asmui pula..
Seperti biasa, aku tidak akan menghampakan sahabat-sahabat aku. :)

Once you have been tagged, you are supposed to write a note
with 25 random things, fact, habits, or goal about you.
At the end, choose 25 people to be tagged.
You have to tagged the person who tagged you 
If I tag you, its because i want to know more about you 


Perkara duniawi, 25 random things about me yang baik serta jelek:
  1. Tinggi 166 cm
  2. BMI kategori normal
  3. Suka Dani Pedrosa, iaitu penunggang Repsol Honda dalam perlumbaan Grand Prix
  4. Suka kumpulan The Times, sejenis indie band
  5. Pernah eksiden motor 4 kali 
  6. Tiada lesen motor atau kereta
  7. Suka lelaki macho iaitu definisi bagi aku, hitam-manis serta punya janggut sedikit & pandai main bola
  8. Nak kahwin sebelum umur 24 tahun
  9. Sangat suka menjahit
  10. Suka warna hijau, tapi kekadang pink dan purple itu nampak menarik juga
  11. Tak suka cakap banyak
  12. Bukan pendiam
  13. Kenangan paling memalukan adalah terbabas ketika naik basikal lalu tersepit di celah pokok pisang
  14. Suka nyanyi lagu omputeh
  15. Tak suka biologi, anatomi, fisiologi dan seangkatan dengannya
  16. Pernah menghisap rokok, rokok daun ketika kecik je
  17. COOL, ini kawan-kawan yang cakap
  18. Mempunyai seekor kambing, yang tidak diberi nama lagi
  19. Mengimpikan untuk membeli kereta jenama Honda
  20. Bila tidak dapat melampiaskan kemarahan, akan menangis
  21. Bila marah/terasa hati cepat sejuk
  22. Pemalu :)
  23. Suka bau sabun
  24. Keyakinan diri rendah
  25. Tak pilih kawan
..the end.
Oppss lupa kena pulak tag 25 orang yang lain, tapi sebab aku malas nak pilih-pilih maka aku tag semua followers aku. If I tag you, its because i want to know more about you.
Tapi suka hatilah korang nak abaikan ke ape..demokrasi okehh. 




 ::THANKS FOR READING::

7 comments:

hanisah said...

nak kawen umo 24? wah! dah dekat~~~
:D

Hafzan Sarah said...

he he..
nisah bila plak?

fatehah noorani said...

hahaha stuju ngan nisah~

hanisah said...

kawen pas abes master!
*ceh. yakin je nak wat master* haha..

Fatin Athirah said...

kawen pas grad la ni?

Hafzan Sarah said...

ha ha..
terpulang pada Dia.aku berserah saje :)

adol ihsan said...

Salam..

Xde lesen memandu ye.. nak kena bagi tahu polis nie .

:)