Saturday, February 5, 2011

Join Contest | 1

  1. Letakkan banner ini di ENTRY =)
  2. mesti ade blog sendiri bukan tumpang kawan-kawan hehe :P
  3. mesti jadi FOLLOWER fify.
  4. bagi tahu jantina (female/male)
  5. pemenang dipilih secara jeng3 * biar la rahsia*
  6. sambung slogan ni "nak join jugak sebab....." (tak lebih 20 patah perkataan)
  7. tag kawan-kawan korang at least 3 orang *make sure dorang tahu*
  8. tarikh tutup GIVE AWAY ni 9 MARCH 2011 yang merupakan tarikh bufday fify dan pemenang akan diumumkan 15 march 2011 :)
  9. hadiah ada untuk DUA pemenang =) (lelaki dan perempuan)
Saya Hafzan Sarah, tuan punya blog ini dengan pertama kalinya ingin menyertai GA, setelah di tag oleh Adzriel AB
First and foremost, saya dah jadi follower fify, dan
i'm a female.
Nak join jugak sebab tergerak hati nak memeriahkan GA ini dan jadi pemenang!
Kat sini saya tag 3 orang sahabat saya,
my ^o^ at tentang aku
fatiehah asmui at bila rasa gembira
Kawan2 lain yang  berminat nak join gak bleh jengok sini. JOM3!
p/s: saya nak ucapkan selamat hari lahir awal2 buat fify. he he.
wish u live happily ever after

3 comments:

Hafzan Sarah said...

tajuk tak kena dengan kandungan entri la plak.
huuhu..
malas dah nak edit sebab link dah kasi kat penganjur

Fifyjammieasbim said...

dear its oke :)
tajuk tak kisah pon ^_^
gheee thnx sebab join :)
good luck

Hafzan Sarah said...

u're welkam